Wie ben ik?

Ik ben Tatiana Gruijters , lactatiekundige IBCLC en moeder van 3 volwassen zonen , die natuurlijk borstvoeding hebben gehad! Van oorsprong ben ik verpleegkundige.
in 2009 heb ik de opleiding tot lactatiekundige gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en in 2013 ben ik gestart met Borstvoedingpraktijk Utrecht in Utrecht-Leidscherijn.

Meer dan 25 jaar heb ik gewerkt als jeugdverpleegkundige 0-4 jaar ; daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van borst -en ( op) voedingsvragen, het omgaan met baby's die overmatig huilen , reflux- klachten hebben, niet uit een fles willen drinken of met een (mogelijke)koemelkallergie.

Scholingen zorgen ervoor dat ik mijn kennis up-to-date houd. Elke 5 jaar dien ik me te hercertificeren om het beroep als lactatiekundige te mogen blijven uitoefenen.
Als lactatiekundige IBCLC ben ik aangesloten bij de NVL.

Lactatie speld

 lactatiekundige

Bij mijn lactatiekundige werkzaamheden komen mijn kennis , vaardigheden en jarenlange ervaring als jeugdverpleegkundige me goed van pas. Ik ben gewend de samenwerking te zoeken met collega lactatiekundigen, verloskundigen, kraamverzorgenden en verpleegkundigen/artsen binnen de 1e en 2e lijnszorg.